Sandviciuri cu brinza de vaci

Se da brinza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pina devine spuma. Se imparte compozitia in patru parti si apoi se amesteca o parte cu galbenu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • felii de piine
  • 1/4 kg. brinza de vaci
  • 1/4 pachet unt
  • 2 galbenusuri fierte
  • 100 gr. masline
  • chimen
  • boia de ardei
  • mustar
  • ridichi
  • verdeata

Mod de preparare

Se da brinza prin sita, se amesteca cu unt si se freaca pina devine spuma. Se imparte compozitia in patru parti si apoi se amesteca o parte cu galbenusul dat prin sita pina se obtine o culoare galbena. O alta parte din brinza se amesteca cu maslinele date prin sita pina se obtine o culoare cenusie. O alta parte se amesteca cu chimen pisat si dat prin sita, iar alta cu mustar, obtinindu-se culori diferite. Cu aceasta compozitie se ung feliile de piine si se decoreaza cu verdeata si ridichi.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa