Paine se taie felii. Stridiile se scot din cochilii si se oparesc cateva minute in apa fierbinte. Se lasa la scurs, apoi la racit si se taie cat mai
Paine se taie felii. Stridiile se scot din cochilii si se oparesc cateva minute in apa fierbinte. Se lasa la scurs, apoi la racit si se taie cat mai fin. Se amesteca cu galbenusurile, untul, arpagicul maruntit, se sareaza si se pipereaza dupa gust, dupa care se amesteca pana cand se obtine o pasta omogena. se ung feliile de paine cu aceasta compozitie si se orneaza cu albus de oua taiat feliute subtiri si salata verde.
Se servesc reci.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor Piftie de curcan Chiftele
Pentru că ne place foarte mult salata de ciuperci și o repet la orice masă festivă, in diverse conbinatii. Am adăugat,...
Salata de ciuperci cu piept de pui si telinaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj