Paine se taie felii. Stridiile se scot din cochilii si se oparesc cateva minute in apa fierbinte. Se lasa la scurs, apoi la racit si se taie cat mai
Paine se taie felii. Stridiile se scot din cochilii si se oparesc cateva minute in apa fierbinte. Se lasa la scurs, apoi la racit si se taie cat mai fin. Se amesteca cu galbenusurile, untul, arpagicul maruntit, se sareaza si se pipereaza dupa gust, dupa care se amesteca pana cand se obtine o pasta omogena. se ung feliile de paine cu aceasta compozitie si se orneaza cu albus de oua taiat feliute subtiri si salata verde.
Se servesc reci.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor Piftie de curcan Chiftele
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti