Sandviciuri cu lapti de peste

Laptii de peste se inabusa in ulei apoi se trec prin sita si se potrivesc de sare si piper. Se ung feliile de piine cu laptii pregatiti.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de piine
  • lapti de peste
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Laptii de peste se inabusa in ulei apoi se trec prin sita si se potrivesc de sare si piper. Se ung feliile de piine cu laptii pregatiti.
Se decoreaza cu cozi de raci, cu felii de gogosari sau castraveciori

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...