Sandviciuri cu peste

Se intinde un strat subtire de unt, peste crutoanele de paine prajita. Se presara cu putin boia iute, iar deasupra se pun sardelele afumate si crusta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crutoane de paine prajita
  • 150 gr sardele afumate
  • 100 gr crustacee
  • 1 lamaie
  • 50 gr unt
  • boia iute

Mod de preparare

Se intinde un strat subtire de unt, peste crutoanele de paine prajita. Se presara cu putin boia iute, iar deasupra se pun sardelele afumate si crustaceele taiate marunt.


Se servesc cu felii de lamaie, fara coaja.

Alte retete:

Chiftele Piftie de curcan Ciuperci la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...