Sandviciuri cu peste

Se intinde un strat subtire de unt, peste crutoanele de paine prajita. Se presara cu putin boia iute, iar deasupra se pun sardelele afumate si crusta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crutoane de paine prajita
  • 150 gr sardele afumate
  • 100 gr crustacee
  • 1 lamaie
  • 50 gr unt
  • boia iute

Mod de preparare

Se intinde un strat subtire de unt, peste crutoanele de paine prajita. Se presara cu putin boia iute, iar deasupra se pun sardelele afumate si crustaceele taiate marunt.


Se servesc cu felii de lamaie, fara coaja.

Alte retete:

Chiftele Piftie de curcan Ciuperci la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...