Sandvis asezonat cu ou

Sandvisul asezonat cu ou este un aperitiv simplu si delicios. Se pune cate o felie de cascaval pe 4 felii de paine. Deasupra se unge cu ketchup.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii paine
  • 8 felii cascaval
  • 4 linguri ketchup
  • 4 felii sunca / carne vita conserva
  • 2 oua batute
  • 1 lingura lapte
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • cartraveti felii
  • risii cuburi

Mod de preparare

Sandvisul asezonat cu ou este un aperitiv simplu si delicios. Se pune cate o felie de cascaval pe 4 felii de paine. Deasupra se unge cu ketchup si peste acest strat se pune cate o felie se sunca / carne vita si restul feliilor decascaval.. Se pun deasupra celelalte felii de paine. Se amesteca ouale cu laptele, apoi se adauga sare si piper. Se cufunda sandvisurile in compozitia de ou. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc sanvisurile la foc mic timp de 2-3 minute pe fiecare parte.

Se servesc imediat cu salata de rosii cu castraveti.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)

Am salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca