Sandvis cu friptura

Friptura rece, impreuna cu cartofii si piinea, se trece prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu ouale, sarea, piperul si verdeata. Cu miinile u

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg friptura rece
  • 2 cartofi
  • 1 felie piine inmuiata in lapte si stoarsa bine
  • 2 oua
  • verdeata tocata
  • 1 lingurita mustar
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Friptura rece, impreuna cu cartofii si piinea, se trece prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu ouale, sarea, piperul si verdeata. Cu miinile ude se face un sul din tocatura, care se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge deasupra cu mustar si se da la cuptor, la foc potrivit, stropind din cind in cind cu sosul lasat. Dupa ce s-a rumenit frumos, se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca. A doua zi se taie felii, care se asaza intre doua felii de piine, una din ele fiind unsa cu mustar.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...