Sandvisuri asortate

Se freaca untul spuma, se amesteca cu pasta de peste si se ung feliile. Deasupra se asaza masline taiate in forma de rozeta, sunca si salamul taiat in

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii de franzela
  • pasta de peste
  • 100 g unt
  • 100 g masline
  • 1 cutie de sardele mica
  • 4 felii salam
  • 2 felii sunca
  • 2 oua

Mod de preparare

Se freaca untul spuma, se amesteca cu pasta de peste si se ung feliile. Deasupra se asaza masline taiate in forma de rozeta, sunca si salamul taiat in triunghiuri, o felie de ou fiert si cite o bucatica de sardea. Printre goluri se orneaza cu unt frecat spuma, frunzulite de patrunjel si mici patrate de gogosari

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...