Sandvisuri cu ficat

Feliile de franzela se orneaza(cu spritul) cu pasta de ficat prajit, dat prin sita si amestecat cu unt proaspat si piper, nucsoara si stropit cu foart

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • franzela taiata felii
  • 250 gr. ficat
  • 100 gr. unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Mod de preparare

Feliile de franzela se orneaza(cu spritul) cu pasta de ficat prajit, dat prin sita si amestecat cu unt proaspat si piper, nucsoara si stropit cu foarte putin vin. Feliile de franzela se mai pot unge cu aceasta pasta si se pot glasa cu aspic, iar pe deasupra se orneaza cu gogosari. Se pot unge si fara nici o garnitura Se prepara numai in momentul cind se servesc, pentru a nu-si schimba culoarea.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...