Sandvisuri cu ficat

Feliile de franzela se orneaza(cu spritul) cu pasta de ficat prajit, dat prin sita si amestecat cu unt proaspat si piper, nucsoara si stropit cu foart

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • franzela taiata felii
  • 250 gr. ficat
  • 100 gr. unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Mod de preparare

Feliile de franzela se orneaza(cu spritul) cu pasta de ficat prajit, dat prin sita si amestecat cu unt proaspat si piper, nucsoara si stropit cu foarte putin vin. Feliile de franzela se mai pot unge cu aceasta pasta si se pot glasa cu aspic, iar pe deasupra se orneaza cu gogosari. Se pot unge si fara nici o garnitura Se prepara numai in momentul cind se servesc, pentru a nu-si schimba culoarea.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa