Sandvisuri cu sardele si tomate

Se face o pasta de sardele frecate cu unt, se intinde pe felii subtiri de franzela, iar deasupra se asaza o felie subtire de tomata peste care se pune

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pasta de sardele cu unt
  • franzela
  • rosie
  • patrunjel

Mod de preparare

Se face o pasta de sardele frecate cu unt, se intinde pe felii subtiri de franzela, iar deasupra se asaza o felie subtire de tomata peste care se pune o frunzulita de patrunjel verde. Aceste sandvisuri trebuie preparate chiar inainte de a fi servite, altfel felia de rosie nu mai este buna.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...