Sa fim seriosi, cu totii avem zile cand am vrea doar sa lenevim si sa nu petrecem toata ziua in bucatarie. Pentru astfel de momente sandwich-ul caprese e perfect, proaspat si usor.
Sandwich-ul caprese, pe langa ingredientele obisnuite sugerate de nume (branza si busuioc) poate fi imbunatatit cu niste bucatele de piept de pui prajite. Pentru asta taie in fasii subtiri o bucata de piept de pui, asezoneaza cu sare si piper dupa gust si prajeste cate doua minute pe fiecare parte in putin ulei.
Feliile de paine unge-le cu unt, pune piept de pui, apoi cate o felie de rosie si una de branza, dupa fiecare bucata de rosie presara si putin busuioc. Ultima felie pe care o pui pe sandwich sa fie de branza.
Dupa ce "montezi" sandwich-ul, baga-l putin la cuptor pana se topeste branza.
Sandwich-ul caprese este foarte rapid si gustos, se serveste caldut.
Inspiratie principala: Gaby (http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-in-aluat-de-bere-37850.html)
Chiftelute in aluat de bereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj