Sa fim seriosi, cu totii avem zile cand am vrea doar sa lenevim si sa nu petrecem toata ziua in bucatarie. Pentru astfel de momente sandwich-ul caprese e perfect, proaspat si usor.
Sandwich-ul caprese, pe langa ingredientele obisnuite sugerate de nume (branza si busuioc) poate fi imbunatatit cu niste bucatele de piept de pui prajite. Pentru asta taie in fasii subtiri o bucata de piept de pui, asezoneaza cu sare si piper dupa gust si prajeste cate doua minute pe fiecare parte in putin ulei.
Feliile de paine unge-le cu unt, pune piept de pui, apoi cate o felie de rosie si una de branza, dupa fiecare bucata de rosie presara si putin busuioc. Ultima felie pe care o pui pe sandwich sa fie de branza.
Dupa ce "montezi" sandwich-ul, baga-l putin la cuptor pana se topeste branza.
Sandwich-ul caprese este foarte rapid si gustos, se serveste caldut.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.