Sandwitchuri cu ficat si rachiu de prune

Feliile de paine se usuca in cuptor si se ung apoi cu unt. Se pun deasupra felii de ficat, taiate groase, se toarna rachiul cald apoi se flambeaza.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 felii de paine
  • unt
  • 5 felii de rulada de ficat
  • rachiu de prune

Mod de preparare

Feliile de paine se usuca in cuptor si se ung apoi cu unt. Se pun deasupra felii de ficat, taiate groase, se toarna rachiul cald apoi se flambeaza.


Se servesc imediat.

Alte aperitive:

Oua umplute Chiftele Ciuperci la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...