Dizolvati drojdia in apa. Adaugati faina si sarea si framantati bine. Formati gramajoare si intindeti fiecare gramajoara cu sucitorul ca sa iasa rotun
Dizolvati drojdia in apa. Adaugati faina si sarea si framantati bine. Formati gramajoare si intindeti fiecare gramajoara cu sucitorul ca sa iasa rotunda. Ies cam 10 buc. Acoperiti cu un prosop si lasati sa creasca. Apoi, coaceti-le pe plita sau in tigaia de clatite. Atentie, nu in cuptor, pentru ca se intaresc. Acoperiti-le cu un capac.
Frecati bucatile de pui cu marinata si lasati 30 minute /1 h sa se patrunda. Puneti ulei intr-o tava si asezati bucatile de pui. Dati la cuptor pana este gata si mai intoarceti din cand in cand. Carnea de pui, fara piele se taie bucatele mici.
Sosul de usturoi. Usturoiul pisat se amesteca cu sare si se toarna uleiul ca la maioneza. La sfarsit se pune si zeama de lamaie.
Asamblare. Se ia o lipie, se unge cu sos de usturoi, se umple cu carne, feliute de castraveti acri, cartofi prajiti, varza si ketchup si se ruleaza. Inainte de servire se da putin la microunde.
Se poate pune si maioneza, insa nu se mai simte atat de bine gustul carnii.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii