Se freaca bine untul. Se taie marunt frunzele de tarhon, spalate in prealabil, se amesteca in unt, se presara putina sare si se amesteca bine. Se las
Se freaca bine untul. Se taie marunt frunzele de tarhon, spalate in prealabil, se amesteca in unt, se presara putina sare si se amesteca bine. Se lasa sa se odihneasca o ora dupa care se poate portiona dupa bunul plac.
Se lasa sa se odihneasca o ora dupa care se poate portiona dupa bunul plac
Alte retete:
Chiftele Placinta cu dovleac Zacusca
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti