Unt picant pentru tartine

Se freaca untul spuma, apoi se amesteca cu mustarul, piperul, sarea si zeama de lamaie dupa gust.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 30 gr mustar
  • 1 sfert de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se freaca untul spuma, apoi se amesteca cu mustarul, piperul, sarea si zeama de lamaie dupa gust.


Acest unt se foloseste la prepararea tartinelor si a sandviciurilor. Alte aperitive: Oua umplute Saratele Piftie de curcan

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa