Unt picant pentru tartine

Se freaca untul spuma, apoi se amesteca cu mustarul, piperul, sarea si zeama de lamaie dupa gust.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 30 gr mustar
  • 1 sfert de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se freaca untul spuma, apoi se amesteca cu mustarul, piperul, sarea si zeama de lamaie dupa gust.


Acest unt se foloseste la prepararea tartinelor si a sandviciurilor. Alte aperitive: Oua umplute Saratele Piftie de curcan

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...