Unt de arahide

Untul de arahide se poate servi cu paine, cu cereale si se foloseste in numeroase in prajituri. Intai se adauga ingredientele in robot pentru a obtine o pasta.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 cana de alune prajite si nesarate
  • 1 lingura de ulei de floarea soarelui
  • 1/4 lingurita sare

Mod de preparare

Pentru untul de arahide se adauga ingredientele in robot sau se foloseste stick blender pentru a obtine o pasta.
Daca il vrei chunky - cu bucati de alune prin el - scoate cam 1/4 cana de alune pe care o adaugi la sfarsit si o lasi in robot numai putin,pana obtii consistenta necesara.
Se pastreaza la frigider 2 saptamani.


Untul de arahide se poate servi cu paine, cu cereale si se foloseste in numeroase in prajituri.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...