Compot de prune

Se poate face cu prunele curatate de coaja sau cu prunele necuratate. In caz ca se curata coaja se sot se scot simburii. La prunele necuratate, se s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3/4 kg prune
  • 150 g zahar
  • 1 pahar si jumatate de apa

Mod de preparare

Se poate face cu prunele curatate de coaja sau cu prunele necuratate. In caz

ca se curata coaja se sot se scot simburii. La prunele necuratate, se scot

sau nu simburii, dupa dorinte, dar este mai bine ca simburii sa fie scosi,

iar prunele curatate. Se pune la fiert apa cu zaharul, se adauga prunele, se

fierb la foc mic.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...