Compot de rabarbar

Pentru compotul de rabarbar aveti nevoie de zahar, lamaie si apa. Se serveste rece si este delicios.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 litri de apa
  • 600 g zahar
  • ½ de lamaie
  • o farfurie plina cu segmente din codite de rabarbar
  • vanilie

Mod de preparare

Pentru compotul de rabarbar se pun la fiert 3 litri de apa cu 600 g zahar si ½ de lamaie. Cand clocoteste apa, se adauga o farfurie mare plina cu segmente din codite de rabarbar. Se lasa timp de 2 minute sa clocoteasca, apoi se adauga o vanilie si se da deoparte.


Acest compot de rabarbar se serveste rece, fiind foarte gustos si racoritor.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale Este cel mai bun tiramisu pe care l-am...

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca