Intr-un vas de pamant se pun fileuri de heringi, iar peste fileuri se presara morcovii rasi pe razatoare, boabe de piper, cimbru, o frunza de dafin si
Intr-un vas de pamant se pun fileuri de heringi, iar peste fileuri se presara morcovii rasi pe razatoare, boabe de piper, cimbru, o frunza de dafin si ceapa taiata foarte subtire. Se pune al doilea strat de heringi si din nou legume. Se toarna uleiul,cat sa le acopere, cele 2 linguri de otet si se acopera vasul.
Se lasa sa se marineze 2-3 zile apoi se serveste.
Alte retete:
Castraveti bulgaresti in otet
Ardei copti
Zacusca
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii