Se toaca subtire varza rosie impreuna cu cea alba. Se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat. Morcovii si telina se dau prin razatoare, apoi se toaca
Se toaca subtire varza rosie impreuna cu cea alba. Se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat. Morcovii si telina se dau prin razatoare, apoi se toaca marunt frunzele de telina si se amesteca totul cu varza stoarsa de la care se pastreaza zeama. Se spala ardeii, li se taie un capacel la codita, se curata de seminte dupa care se umplu cu varza. Se pun ardeii in borcan, apoi. Se pune apa la fiert cu restul de sare, cu boabe de piper, putin chimen si cu zeama scursa de la varza. Se lasa la fiert cateva clocote si se toarna apoi in borcan peste ardei. Se acopera borcanul si se pune intr-un loc racoros.
Se servesc dupa cateva zile.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Piftie de curcan Ciorba radauteana
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii