Gogonele in saramura

Intr-un borcan de 5 l se aseaza gogonelele si se pune apa peste ele cat sa ajunga la buza borcanului. Se rastoarna apa intr-o cratita si se adauga 1

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Gogonele
  • zahar
  • otet
  • ulei
  • piper boabe
  • cimbru
  • marar
  • hrean
  • seminte mustar

Mod de preparare

Intr-un borcan de 5 l se aseaza gogonelele si se pune apa peste ele cat sa ajunga la buza borcanului.

Se rastoarna apa intr-o cratita si se adauga 1 cana cu zahar (cana e cam de 300 ml pana in buza,) 1/2 l otet, 1 lingura ulei, 1/2 cana sare, piper boabe, cimbru, marar si se lasa sa fiarba , se pune fierbinte peste gogonelele asezate in borcan + hrean sau seminte de mustar.


Pofta buna!

Reteta Gogonele in saramura a fost propusa de SIMONA.B pe forum culinar.ro

Alte retete cu gogonele gasiti aici:

Dulceata de gogonele umplute cu nuca,

Amestec de muraturi,

Salata asortata

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle cu lapte batut si rosii uscate

Chifle cu lapte batut si rosii uscate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca