Intr-un borcan de 5 l se aseaza gogonelele si se pune apa peste ele cat sa ajunga la buza borcanului. Se rastoarna apa intr-o cratita si se adauga 1
Intr-un borcan de 5 l se aseaza gogonelele si se pune apa peste ele cat sa ajunga la buza borcanului.
Se rastoarna apa intr-o cratita si se adauga 1 cana cu zahar (cana e cam de 300 ml pana in buza,) 1/2 l otet, 1 lingura ulei, 1/2 cana sare, piper boabe, cimbru, marar si se lasa sa fiarba , se pune fierbinte peste gogonelele asezate in borcan + hrean sau seminte de mustar.
Pofta buna!
Reteta Gogonele in saramura a fost propusa de SIMONA.B pe forum culinar.ro
Alte retete cu gogonele gasiti aici:
Dulceata de gogonele umplute cu nuca,
Amestec de muraturi,
Salata asortata
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii