Pepeni verzi murati

Se ung peretii unui butoias cu usturoi pisat, dupa care se asaza pepenii intepati din loc in loc. Se pun intre ei legumele taiate felii, gogonele si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pepeni verzi
  • usturoi
  • gogonele
  • mere
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 patrunjel verde
  • 2 ardei capia verzi
  • 1 marar uscat
  • cimbru
  • frunze de telina
  • 5 linguri sare
  • 5 l apa

Mod de preparare

Se ung peretii unui butoias cu usturoi pisat, dupa care se asaza pepenii intepati din loc in loc. Se pun intre ei legumele taiate felii, gogonele si felii de mere. Se adauga catei de usturoi iar deasupra se asaza frunze de telina, crengute de marar si cimbru. Se face o saramamura din apa si sare si se toarna mai apoi peste legume, dupa care se astupa butoiasul.


Se serveste dupa cateva saptamani.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute

Piftie de curcan

Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca