Prune in otet

Prunele spalate se asaza intr-un vas de portelan. Se fierbe apa cu zaharul, otetul, coaja rasa de lamaie si scortisoara. Se oparesc prunele cu acest s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg prune
  • 400 g zahar
  • 10 0ml otet
  • scortisoara
  • coaja de lamaie
  • 400 ml apa

Mod de preparare

Prunele spalate se asaza intr-un vas de portelan. Se fierbe apa cu zaharul, otetul, coaja rasa de lamaie si scortisoara. Se oparesc prunele cu acest sirop si se lasa sa se raceasca complet. Prunele reci se asaza in borcane, se da in clocot iarasi siropul si se toarna peste prune. Se sterilizeaza 6-8 minute.
Se servesc la fripturi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...