Rosii si ardei pentru ciorba

Se aleg rosii coapte si sanatoase, se taie in doua, apoi in felii subtiri. Cativa ardei grasi se taie ca fideaua, precum si frunza verde de marar si d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii
  • ardei
  • marar
  • patrunjel
  • salicil
  • sare

Mod de preparare

Se aleg rosii coapte si sanatoase, se taie in doua, apoi in felii subtiri. Cativa ardei grasi se taie ca fideaua, precum si frunza verde de marar si de patrunjel. Din toate se pun in proportiile dorite. Se pune totul intr-un vad adanc, adaugand sare dupa gust (ca si pentru mancare). La fiecare kilogram de rosii si ardei se mai adauga cate 2 kg. de salicil. Se amesteca bine, lasand sa stea asa o jumatate de ora, pana incepe sa lase apa. Se pune in sticle, se astupa bine cu dopuri fierte, se acopera cu smoala sau ceara, si se pastreaza sticlele la rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu ghebe

Placinta cu ghebe
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca