Rosii si ardei pentru ciorba

Se aleg rosii coapte si sanatoase, se taie in doua, apoi in felii subtiri. Cativa ardei grasi se taie ca fideaua, precum si frunza verde de marar si d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii
  • ardei
  • marar
  • patrunjel
  • salicil
  • sare

Mod de preparare

Se aleg rosii coapte si sanatoase, se taie in doua, apoi in felii subtiri. Cativa ardei grasi se taie ca fideaua, precum si frunza verde de marar si de patrunjel. Din toate se pun in proportiile dorite. Se pune totul intr-un vad adanc, adaugand sare dupa gust (ca si pentru mancare). La fiecare kilogram de rosii si ardei se mai adauga cate 2 kg. de salicil. Se amesteca bine, lasand sa stea asa o jumatate de ora, pana incepe sa lase apa. Se pune in sticle, se astupa bine cu dopuri fierte, se acopera cu smoala sau ceara, si se pastreaza sticlele la rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide