Se curata gogosarii de cotor si seminte si se taie in felii mai mari. Intr-o cratita se toarna otetul, uleiul, zaharul si mierea, sarea si mirodeniile
Se curata gogosarii de cotor si seminte si se taie in felii mai mari.
Intr-o cratita se toarna otetul, uleiul, zaharul si mierea, sarea si mirodeniile si se da in clocot.
Gogosarii taiati se oparesc in cratita rand pe rand (cam in patru-cinci reprize) dupa care se scot cu spumiera in alt vas, scurgandu-se bine si se lasa sa se raceasca.
Se pun in borcane si se toarna solutia racita in care au fost opariti gogosarii.
Se leaga cu celofan si se tin la camara.
Au gust dulceag.
Se pot servi dupa cateva zile sau se pastreaza luni de zile.
Alte retete recomandate
Salata boeuf
Salata pui
Salata fructe
Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosii Piperchi targasiti este o mancare de ardei prajiti...
Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosiiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri