Varza se curata de frunzele vestejite si se taie apoi in sferturi. Se pun bucatile intr-un borcan mare si se adauga peste bucatele de hrean si cateva
Varza se curata de frunzele vestejite si se taie apoi in sferturi. Se pun bucatile intr-un borcan mare si se adauga peste bucatele de hrean si cateva boabe de porumb. Se face o saramura din apa si sare si se toarna peste varza. Se acopera borcanul si se lasa la murat pentru cateva saptamani.
Varza murata se serveste langa fripturi, gratare etc.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan
Muschi de porc la cuptor
Rulada de porc
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspeteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj