Se aleg verze mici, se taie in patru, se spala cu apa rece si se pun intr-un borcan mic de sticla, cu boabe de piper printre felii si bucati de hrean
Se aleg verze mici, se taie in patru, se spala cu apa rece si se pun intr-un borcan mic de sticla, cu boabe de piper printre felii si bucati de hrean. Se face o saramura obisnuita si se toarna rece peste varza. Se foloseste dupa o luna.
Se serveste la orice fel principal cu carne sau se poate folosi pentru gatit preparate culinare cu varza.
Alte retete:
Zacusca de ghebe Castraveti bulgaresti Zacusca cu vinete
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii