Negresa pufoasa cu glazura delicioasa de ciocolata!
Pune pe foc zaharul cu cacaua, laptele si untul. Lasa-le sa fiarba la foc mic pana se topeste untul si incepe sa fiarba cu basici, apoi opreste focul.
Pune deoparte 200 ml de glazura pe care o vom folosi la final.
Lasa restul compozitiei din craticioara sa se raceasca de tot.
Pune praful de copt peste faina si adauga cate putin in compozitia de ciocolata si mixeaza.
Adauga cate un ou si mixeaza bine dupa fiecare. Cel mai bine este sa alternezi ouale cu faina ca sa se omogenizeze mai bine.
Tapeteaza o tava de 20x30 cm cu hartie de copt si toarna compozitia.
Coace negresa la 180 grade, aproximativ 45 min si fa testul cu scobitoarea.
Scoate tava, fa mici gauri cu un betisor de frigaruie pe toata suprafata prajiturii si toarna deasupra glazura oprita.
Lasa negresa sa se raceasca de tot inainte sa o tai.
Pentru decor, presara deasupra fulgi de ciocolata.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti