Bomboane rafaello

Toata lumea cunoaste delicioasele bomboane rafaello. Urmarind reteta vei putea sa prepari si tu aceaste delicioase bomboane acasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. lapte praf
  • 200 gr. unt
  • 200 gr. zahar pudra
  • 200 gr. nuca de cocos
  • esenta de vanilie(dupa gust)
  • 1 foaie de napolitana
  • alune nesarate

Mod de preparare

Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor, dupa care le lasam la racit.
Untul se freaca spuma cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce  s-a format o pasta adaugam laptele praf, 100 gr. nuca de cocos si foaia de napolitana sfarimata. Se amesteca bine si se fac bilute de marimea unei nuci in care punem cite o aluna. Bilutele formate le dam prin nuca de cocos.


Bomboanele Rafaello se servesc la desert sau ca si gustare dulce.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...