Gust amarui de ciocolata, putin acrisoare si cu parfum de capsuni, sunt niste bombonele delicioase!
Trecem capsunile prin robot pana se transforma in praf apoi le amestecam cu cele 50 gr de cocos, laptele, sucul de lamaie si mierea.
Topim ciocolata in cuptorul cu microunde sau pe baie de aburi si cu ajutorul unui penson ungem forma de silicon cu ciocolata intr-un strat subtire. Dam la frigider 5 minute si ungem din nou un strat subtire de ciocolata. Punem cu o lingurita din amestecul de cocos pana umplem formele si terminam cu inca un strat de ciocolata.
Cu ajutorul unui cutit indepartam excessul de ciocolata si dam la frigider pentru cel putin o ora.
Daca ciocolata se mai intareste in timp ce pregatim bomboanele o putem reincalzi pentru cateva secunde.
Fiind un proces migalos, se poate simplifica punand doar amestecul de cocos in forma de silicon, apoi se da la congelator pentru 30 de minute, se scoate din forma si se toarna ciocolata topita deasupra.
Mi-au iesit 25 de bomboane(43 calorii fiecare).
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseM-am inspirat de la Alex, dar am folosit doar afumatura deoarece mie imi place la nebunie mielul si nu vreau sa-si schimbe...
Pulpa de miel la cuptor cu afumaturaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii