Bomboane Rafaello cu alune

Pentru bomboane Rafaello cu alune se freaca untul pana se scoate apa din el. Se amesteca cu zaharul pudra, apoi laptele praf, vanilia si esenta de rom.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet unt
  • 200gr. zahar pudra
  • 200gr. nuca cocos
  • 200gr. lapte praf
  • 150 gr. alune de padure
  • zahar vanilat
  • esenta rom.

Mod de preparare

Pentru bomboane Rafaello cu alune se freaca untul pana se scoate apa din el. Se amesteca cu zaharul pudra, apoi laptele praf, vanilia si esenta de rom, iar la sfarsit 150gr. de nuca de cocos.
Se tine la rece 1ora si 30min, dupa care se ia cate o aluna care se imbraca in compozitia obtinuta si se tavaleste in nuca de cocos ramasa.


Bomboanele Rafaello cu alune se servesc pe platouri mici, eventual in hartiute crete de bomboane.Pofta buna!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de prajitura Raffaello

O prăjitură care, odată preparată, se va cere repetată, atât de bună este! Iata Reteta de prajitura...

Reteta de prajitura Raffaello
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos