Caramele de cafea

Se amesteca bine ingredientele, iar apoi se pun pe foc mare. Se lasa la fiert si ingrosat compozitia, dupa care se ia si se toarna intr-un alt vas ta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr zahar
  • 250 gr smantana
  • 50 gr cafea
  • 1 lingura miere
  • 25 gr unt

Mod de preparare

Se amesteca bine ingredientele, iar apoi se pun pe foc mare. Se lasa la fiert si ingrosat compozitia, dupa care se ia si se toarna intr-un alt vas tapetat cu unt, in grosime de circa 3 cm. Dupa ce s-a racit, se taie in patratele cu un cutit.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete dulciuri:

Cornulete cu rahat

Turta dulce

Prajituri simple

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!