Ciocolata alba de casa se face din lapte praf, zahar, apa, unt, fiole esenta de vanilie si stafide. Este delicioasa.
Pentru ciocolata alba de casa se pune zaharul si apa la fiert pana se leaga siropul (15 minute. Dam deoparte si adaugam untul, lasam la racit. Laptele praf il trecem prin sita, apoi turnam siropul peste lapte, amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam vanilia, alunele si stafidele, le incorporam bine apoi turnam compozitia pe o tava mare de la aragaz tapetata cu folie de plastic.
Optional se poate renunta la stafide.
Lasam ciocolata alba de casa pana a doua zi pentru a se intari, apoi o putem servi.
O mancare simpla dar foarte gustoasa. Kaizerul ii da un gust aparte, un gust ce te face sa iti placa tot mai mult mancarea de...
Mancare de ficatei cu kaizerDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata