Prajitura Rafaello

Pentru prajitura Rafaello se amesteca 200 g unt, 200 g lapte praf, 150 g zahar pudra, 1 pachet de vanilie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 200 g lapte praf
  • 150 g zahar pudra
  • 1 pachet de vanilie
  • 150 g nuca de cocos.

Mod de preparare

Pentru prajitura Rafaello se amesteca 200 g unt, 200 g lapte praf, 150 g zahar pudra, 1 pachet de vanilie, 150 g nuca de cocos; se fac bilute, care se dau prin alta nuca de cocos (150 g), iar la mijloc se pune cate o aluna prajita (100 g).


Prajitura Rafaello se serveste dupa ce s-a racit.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de prajitura Raffaello

O prăjitură care, odată preparată, se va cere repetată, atât de bună este! Iata Reteta de prajitura...

Reteta de prajitura Raffaello
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos