Briosele cu ciocolata si ananas sunt delicioase. Briosele sunt un mod rapid de a te bucura de ceva dulce.
Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si sarea. Intr-un alt vas amestecam ouale, apa, zaharul, iaurtul, laptele si sucul de lamaie. Mestecam pana cand zaharul este complet dizolvat. Incorporam amestecul de faina peste cel cu lapte si omogenizam usor. Impartim aluatul in doua parti egale. In primul bol punem ciocolata rasa pe razatoarea mica si omogenizam. Punem hartie de copt speciala pentru briose in tava, apoi punem aluatul (jumatate din forma, deoarece se va umfla). Daca nu avem hartie de briose, putem unge tava cu ulei si apoi punem din aluat. In aluatul ramas punem ananasul si dam formele la copt pana se rumenesc usor deasupra.
Lasam briosele cu ciocolata si ananas la racit si pudram cu zahar pudra.
Briosele cu ananas si ciocolata se servesc dupa ce s-au racit.
Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...
Chiftele in sos de branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj