Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O combinație între dulce și sărat! Încă mai găsiți căpșuni în piață! ;) O altă rețetă de vară! ;) Pofta buna!!

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
medie
Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Ingrediente

  • Căpșuni 500 g
  • Zahăr tos cca. 250 g
  • Miere 2 linguri
  • Brânză cremoasă de vaci ușor sărată 200 g
  • Vin roșu dulce Sânge de taur cca. 200 ml
  • Crochete din brânză de capră cca. 200 g

Mod de preparare

Căpșunile se curăță, apoi se pun într-un vas se adaugă zahărul și vinul și se pun la fiert, la foc mic până ce se topește zahărul și obține un fel de compot.

Apoi se pun într-un blender, împreună cu mierea și brânza cremoasă și se pasează energic până ce se obține o supă cremoasă.

Supa se lasă la rece cca. 2 ore, apoi se servește cu crochete de brânză.

Se ornează cu sferturi de căpșuni și frunze de mentă proaspătă.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc