UN desert satios si racoros pentru zilele de vara.
Se pune orezul la fiert în 600 ml apa.
Intre timp se spala merele si se pun intr-o tava la cuptor.
Dupa ce a fiert orezul se clateste cu apa rece pentru a se separa boabele.
Se coc cateva minute si alunele apoi le maruntim (nu foarte mult) la robot.
Dupa ce s-au racorit merele se curata coaja si se taie bucatele.
Se incalzeste orezul, se amesteca cu untul si cu zaharul pana se topeste acesta din urma.
Se amesteca cu grija sa nu se sfarme orezul.
Se pune intr-un pahar o lingura- doua de zmeura apoi se adauga orezul amestecat cu merele si cu semintele de rodie.
Se decoreaza cu feliute de mar crud si seminte de rodie si se serveste cu pofta!
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii