Bunatati de toamna
Merele spalate le taiem capacul si scoatem cotoarele cu lingurita sau cutitul.
Intr-un bol amestecam ciocolata taiata marunt, fulgi de ovaz, merisoarele, pulpa de portocala, untul de arahide si pulpa de la mere data prin razatoare.
Amestecam bine pana ce se omogenizeaza, umplem merele, adaugam nuca tocata deasupra si putin zahar brun.
Asezam merele in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptorul incalzit pana ce se merele sunt moi.
Le putem servi cu ciocolata topita, sos de fructe sau cu inghetata de vanilie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii