• bateti ouale cu zaharul si sarea folosind un mixer, pana ce compozitia devine pufoasa• adaugati laptele, smantana de
• bateti ouale cu zaharul si sarea folosind un mixer, pana ce compozitia devine pufoasa
• adaugati laptele, smantana de gatit, scortisoara si esenta de vanilie, amestecand incet
• prajiti miezul de nuca
• decojiti bananele, taiati-le cuburi si mixati-le pana devin ca o pasta
• adaugati miezul de nuca peste ele si mixati foarte putin
• ungeti vasul slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital cu unt si adaugati hartia de copt in vas
• inmuiati feliile de paine toast si creati un pat la baza slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital
• taiati triunghiuri mici si umpleti si colturile
• apasati pe felii pentru a crea un blat uniform
• adaugati 2-3 linguri de pasta de banane si miez de nuca si intindeti compozitia uniform
• repetati procedeul inca o data
• peste al doilea strat de pasta de banane si miez de nuca adaugati un ultim strat din miez de paine inmuiat in compozitia initiala – presati usor pentru a nu tasa prajitura
• setati pe modul de gatire Low si timpul 3 ore.
Pofta buna!
Am facut ieri niste cornuri pufoase, de post, cu multa nuca si gem de prune. Azi deja la cafea am devorat unul.
Cornuri pufoase de post cu gem si nucaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa