O budinca de orez cu mere caramelizate.
Se spala orezul si se pune la fiert impreuna cu laptele, fulgii de nuca de cocos si jumatate din cantitatea de zahar ( eu am fiert orezul in slowcooker pentru a devine mai cremos).
Dupa ce orezul a fiert, se adauga esenta de rom si ½ din lichiorul de ananas si se amesteca bine.
Se spala merele se scot cotoarele si se taie felii. Intr-o tigaie nonaderenta se pune zaharul ramas la caramelizat impreuna cu merele si se stropesc cu lichiorul de ananas ramas.
Se serveste orezul impreuna cu merele caramelizate.
Pofta buna !
Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...
Cartofi umplutiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj