Chia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva radicalilor liberi, iar aceasta reteta are un gust super bun!
Intr-un borcan cu capac se pun laptele si mierea se amesteca sa se dizolve, apoi se adauga chia, se amesteca din nou, se pune capacul si se lasa la frigider 4 h amestecand din cand in cand.
In acest timp, se scurg bucatile de ananas, se paseaza oprind cateva pentru ornat impreuna cu o banana si se lasa deoparte.
Capsunile curatate, spalate, bine scurse, se paseaza si ele intr-un vas, oprind 2-3 pentru ornat, impreuna cu banana ramasa si se lasa deoparte.
Chia, dupa ce a absorbit laptele, se imparte in cupe, deasupra se pune piureul de fructe si se orneaza cu frunzulite de menta si fructele ramase.
Inainte de servire se lasa la frigider.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii