O budinca de orez cu mere caramelizate.
Se spala orezul si se pune la fiert impreuna cu laptele, fulgii de nuca de cocos si jumatate din cantitatea de zahar ( eu am fiert orezul in slowcooker pentru a devine mai cremos).
Dupa ce orezul a fiert, se adauga esenta de rom si ½ din lichiorul de ananas si se amesteca bine.
Se spala merele se scot cotoarele si se taie felii. Intr-o tigaie nonaderenta se pune zaharul ramas la caramelizat impreuna cu merele si se stropesc cu lichiorul de ananas ramas.
Se serveste orezul impreuna cu merele caramelizate.
Pofta buna !

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii