Briosele cu aroma de portocala sunt alegerea perfecta pentru un desert rapid si delicios.
Am bătut bine cele două ouă cu un praf de sare, zahărul şi zahărul vanilat. Apoi am adăugat untul, iaurtul, sucul de portocală, coaja de portocală.
Apoi am încorporat făina şi praful de copt.
Am pus aluatul în forma de brioşe, cu hârtiuţe speciale (dacă nu aveţi, ungeţi cu unt şi tapetaţi cu făină).
Cantitatea de compozitie este aproape perfecta ptr. o tava de briose.
La cuptor, 180 de grade, cam 15-17 minute, am verificat cu scobitoarea.
Gata!
Briosele cu aroma de portocale se servesc cu zahar pudra pe deasupra sau glazurate cu ciocolata.
Reteta de briose cu aroma de portocale a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Andreea-Rodica
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj