Se amesteca faina, zaharul, praful de copt, ciocolata si stafidele. Oul se bate la care se adauga laptele si untul topit. Compozitiile se amesteca apo
Se amesteca faina, zaharul, praful de copt, ciocolata si stafidele. Oul se bate la care se adauga laptele si untul topit. Compozitiile se amesteca apoi se pun in forme tapetate cu hartie pentru briose. Se coc circa 30 de minute la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca si se decoreaza. Eu le-am glazurat cu ciocolata topita si le-am decorat cu frunze si trandafiri din pasta de zahar.
Se lasa sa se raceasca, dupa care se pot servi.
Alte retete de Craciun recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa