Briose pentru Craciun

Se amesteca faina, zaharul, praful de copt, ciocolata si stafidele. Oul se bate la care se adauga laptele si untul topit. Compozitiile se amesteca apo

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g faina
  • 50 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 g ciocolata maruntita
  • 100 g stafide
  • 1 ou
  • 50 g unt topit
  • 125 ml lapte

Mod de preparare

Se amesteca faina, zaharul, praful de copt, ciocolata si stafidele. Oul se bate la care se adauga laptele si untul topit. Compozitiile se amesteca apoi se pun in forme tapetate cu hartie pentru briose. Se coc circa 30 de minute la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca si se decoreaza. Eu le-am glazurat cu ciocolata topita si le-am decorat cu frunze si trandafiri din pasta de zahar.


Se lasa sa se raceasca, dupa care se pot servi.

Alte retete de Craciun recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...