Se freaca separat galbenusurile cu zahar (se subtiaza cu o lingura de apa calda) se adauga uleiul, ciocolata taiata in bucati mici, nucile maruntite,
Se freaca separat galbenusurile cu zahar (se subtiaza cu o lingura de apa calda)
se adauga uleiul, ciocolata taiata in bucati mici, nucile maruntite, rahatul si stafidele (optional), esenta de vanilie si coaja rasa de la o portocala.
Albusurile se bat spuma cu telul sau mixerul si se inglobeaza usor in galbenusuri. Se inglobeaza si faina.
Se pune compozitia in tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina.
Se coace la cuptor, la foc potrivit 45 min.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti