Chec

Se freaca separat galbenusurile cu zahar (se subtiaza cu o lingura de apa calda) se adauga uleiul, ciocolata taiata in bucati mici, nucile maruntite,

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • o cana zahar(200 gr.)
  • o cana faina (200gr.)
  • 5 linguri ulei
  • 1/2 tableta ciocolata simlpa
  • 100 gr. nuci
  • rahat si stafide (optional)
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de la o portocala

Mod de preparare

Se freaca separat galbenusurile cu zahar (se subtiaza cu o lingura de apa calda)

se adauga uleiul, ciocolata taiata in bucati mici, nucile maruntite, rahatul si stafidele (optional), esenta de vanilie si coaja rasa de la o portocala.

Albusurile se bat spuma cu telul sau mixerul si se inglobeaza usor in galbenusuri. Se inglobeaza si faina.

Se pune compozitia in tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina.

Se coace la cuptor, la foc potrivit 45 min.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...