Se separa albusurile de galbenusuri, iar galbenusurile se pun intr-o cana. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul ca la bezea, apoi se pun galbenusur
Se separa albusurile de galbenusuri, iar galbenusurile se pun intr-o cana. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul ca la bezea, apoi se pun galbenusurile cate unul, se bate continuu. Pana la nivelul care au fost galbenusurile in cana se pune ulei care apoi se pune in compozitie picurat. La sfarsit se pune faina si esenta. Se pune o lingura de cacao in cana peste care se pun 2-3 linguri din compozitia de chec si se pune deasupra in cerculete. Se introduce la cuptor pentru 45-50 de min.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti