Checul cu banane si cacao se pregateste foarte usor si este delicios! Puteti pregati aceasta reteta de chec ca sa-l luati la picnicuri sau in calatorii.
Freaca untul lasat in prealabil la temperatura camerei cu zaharul.
Adauga galbenusurile pe rand. Zdrobeste 2 banane si adauga-le in compozitie.
Amesteca faina cu cacao si praful de copt apoi incorporeaza alternativ cu laptele.
Bate albusurile spuma si adauga-le, amestecand usor.
Pune compozitia intr-o tava pentru chec si adauga felii din banana ramasa, asezandu-le vertical, in tava.
Pune la cuptor la 180 grade C timp de 35 minute, apoi verifica cu scobitoarea.
Dupa ce se mai raceste, decoreaza checul cu banane si cacao cu zahar pudra, feliaza si serveste.
Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de...
Sarmale in foi de varza acra - reteta clasicaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj