Chec cu banane si cacao

Checul cu banane si cacao se pregateste foarte usor si este delicios! Puteti pregati aceasta reteta de chec ca sa-l luati la picnicuri sau in calatorii.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 buc. Oua
  • 50 grame Unt 80% grasime
  • 230 grame Zahar
  • 170 ml Lapte dulce
  • 220 grame Faina de grau
  • 1 plic Praf de copt
  • 450 grame Banane (3 bucati)
  • 20 grame Cacao neagra
  • 20 grame Zahar pudra pentru decorat

Mod de preparare

Freaca untul lasat in prealabil la temperatura camerei cu zaharul.

Adauga galbenusurile pe rand. Zdrobeste 2 banane si adauga-le in compozitie.

Amesteca faina cu cacao si praful de copt apoi incorporeaza alternativ cu laptele.

Bate albusurile spuma si adauga-le, amestecand usor.

Pune compozitia intr-o tava pentru chec si adauga felii din banana ramasa, asezandu-le vertical, in tava.

Pune la cuptor la 180 grade C timp de 35 minute, apoi verifica cu scobitoarea.


Dupa ce se mai raceste, decoreaza checul cu banane si cacao cu zahar pudra, feliaza si serveste.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica

Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de...

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca