Chec cu ciocolata si vin rosu

Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat foarte bine. Se adauga ouale pe rind si apoi restul ingredientelor. Se pune in tava tapetata cu faina

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • un zahar vanilat
  • o lingura scortisoara
  • 4 oua
  • 2linguri rom
  • 2 linguri cacao
  • 250 g faina
  • un praf de copt
  • 150 g fulgi de ciocolata
  • 50 ml vin rosu
  • pentru glazura: 150 g ciocolata alba

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat foarte bine. Se adauga ouale pe rind si apoi restul ingredientelor. Se pune in tava tapetata cu faina si se coace 60 min la foc potrivit.

Tava trebuie sa fie lunga de 30 cm. Se lasa sa se racesca si se acopera cu glazura.


Se serveste rece taiat felii potrivite.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca