Chec cu portocala

Se freaca zaharul spuma cu galbenusurile, se incorporeaza coaja de la portocala, se adauga untul, faina in ploaie si la urma albusurile batute spuma.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • o ceasca faina
  • 1 portocala
  • o ceasca zahar
  • o jumatate pachet unt sau 3-4 linguri ulei

Mod de preparare

Se freaca zaharul spuma cu galbenusurile, se incorporeaza coaja de la portocala, se adauga untul, faina in ploaie si la urma albusurile batute spuma. Se adauga zeama de la portocala si se amesteca bine. Se coace in tava unsa si tapetata cu faina. Daca doriti se adauga si praf de copt in faina.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort spirală şi o dublă aniversare

Spun o dubla aniversare pentru că,după cum ştiţi în acest week-end am aniversat-o pe mama mea care a împlinit o...

Tort spirală şi o dublă aniversare
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca