Chec cu rahat

Se bate iaurtul bine cu uleiul si zaharul, se adauga coaja de lamaie si praful de copt stins cu zeama de lamaie si se incorporeaza treptat faina. Com

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 linguri iaurt
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri zahar pudra
  • 400 gr. faina
  • coaja rasa si zeama de la o lamaie
  • 1/2 plic praf de copt
  • 6-7 bucati de rahat
  • cateva picaturi de ulei si putina faina pentru uns si tapetat tava

Mod de preparare

Se bate iaurtul bine cu uleiul si zaharul, se adauga coaja de lamaie si praful de copt stins cu zeama de lamaie si se incorporeaza treptat faina. Compozitia se toarna intr-o forma unsa bine si presarata cu faina. Se pune pe deasupra rahatul taiat bucatele si se da la cuptor la foc potrivit pentru 40-45 minute.


Se pudreaza cu zahar vanilat si se feliaza.

Alte retete recomandate:

Prajitura

cu mere

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata

De sezon, rapid, usor si gustos.......

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii