Se bate iaurtul bine cu uleiul si zaharul, se adauga coaja de lamaie si praful de copt stins cu zeama de lamaie si se incorporeaza treptat faina. Com
Se bate iaurtul bine cu uleiul si zaharul, se adauga coaja de lamaie si praful de copt stins cu zeama de lamaie si se incorporeaza treptat faina. Compozitia se toarna intr-o forma unsa bine si presarata cu faina. Se pune pe deasupra rahatul taiat bucatele si se da la cuptor la foc potrivit pentru 40-45 minute.
Se pudreaza cu zahar vanilat si se feliaza.
Alte retete recomandate:
Prajitura
cu mere
Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...
Mămăligă (reţeta de bază)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura