Chec de cacao

Aveti nevoie de un robot la puterea maxima. Se pun, in ordine, oua, zahar, unt, faina, praful de copt si sarea, lapte, cacao, rom, coaja de portocala.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 125 g unt
  • 250 g faina
  • 200 g zahar tos
  • 100 g cacao
  • 1 pachet praf copt
  • 2 g sare
  • 10 cl lapte
  • 1 lingura rom
  • coaja rasa de la o portocala

Mod de preparare

Aveti nevoie de un robot la puterea maxima. Se pun, in ordine, oua, zahar, unt, faina, praful de copt si sarea, lapte, cacao, rom, coaja de portocala. Se toarna compozitia intr-o forma de chec care se introduce la cuptor dupa cum urmeaza : 15 minute la 200 grade si 35 minute la 180 grade.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide